SMF 484 Juliannas

Om oss

 

 

Jag heter Anna och bor i Arvidsjaur, Norrland med mina två barn på 7 & 10 år.

Har haft ett brinnande djurintresse sen barnsben, hästintresset har varit störst. Gick Naturbruksgymnasiet i Öjebyn och sen jobbade jag i flera år på Irland först med hopphästar och sen på ett stuteri där man föder upp galopphästar, där jobbade jag i 9 år.

Som barn har jag nog haft alla de möjliga olika djur som finns förutom marsvin. Så som djurälskande mamma skaffade jag två marsvin "till barnen", fast dom var egentligen till mig själv ;) Jag ville inte så gärna köpa dom från djuraffär utan satt mig och googlade lite på vad som fanns hos uppfödare här uppe i norr.

Avel har alltid intresserat mig så när jag hittade fina rex killarna FinCh SCh Groth's Boven & Meles Always Remember Fjalarså tänkte jag att min dröm om att få föda upp mina egna djur skulle bli sann.

Min målsättning är att föda upp friska, trevliga och rastypiska djur med bra temperament, för avel, utställning och kel.

Barnen tycker oxå det är jättespännande med marsvinen, vi har döpt den förstfödde hanen efter min son Alex, Julia's namn använder vi i vårt uppfödarnamn:

 

Juliannas!

 vi.jpg

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)